Meer dan alleen bouw

Naast bouwlogistiek bent u bij Vlot Logistics ook aan het juiste adres voor onder meer speciaal transport, kooiaap transport, machine transport en autolaadkraantransport. 

Zo voeren we voor diverse opdrachtgevers glastransporten uit. Onze elektrische kraanwagen stelt ons in staat om het glas op hoogte te leveren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de renovatie van een appartementencomplex. Een ander praktijkvoorbeeld is het transporteren van bomen. Omdat bomen vaak hoger dan een gemiddeld transportmiddel zijn, vervoeren wij deze horizontaal of schuin op onze kraanwagen en hanger. Voor een andere opdrachtgever verzorgen wij het transport van kunststof rioleringsbuizen in regio Rotterdam. 

Kortom stelt ons breed inzetbare wagenpark ons in staat om naast bouwtransport de meest uiteenlopende soorten transport uit te voeren. Onze vakmensen zorgen dat uw transport goed en veilig verloopt. Vooraf maken we samen met u een zorgvuldig plan van aanpak zodat het transport soepel verloopt.

Betrouwbaar, servicegericht en altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Deze uitgangspunten vormen de basis van onze dienstverlening. 

Scroll naar boven