Dit is Hub010

Logistiek vanuit een andere blik

De moederorganisatie van Hub010, Vlot Logistics, biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van distributie, verhuizingen, opslag en transport. Als familiebedrijf bundelen wij 125 jaar logistieke ervaring, drie (opslag)locaties, ongeveer 300 enthousiaste medewerkers en een vloot van circa 100 trekkende eenheden. Hiermee hebben we als organisatie alle middelen, kennis en expertise in huis om hoogwaardige diensten te verlenen aan onze klanten.

Hub010 ontstond in 2019 als initiatief om vanuit Vlot Logistics de markt meer mogelijkheden te bieden voor efficiëntere en schonere logistiek. Ondertussen zijn er diverse partijen die gebruik maken van deze mogelijkheid en ontzorgen we hen op het gebied van logistiek en ook nog eens op een milieuvriendelijke manier.

Slimmer en schoner

Op een slimme manier de bouwplaatsen in de regio bevoorraden: met de landelijke en Europese nieuwe regelgeving iets waar niemand aan voorbij kan gaan. Hub010 denkt samen met hun opdrachtgevers goed na over de logistieke stromen in, om en rond de bouw. Zo voorkomen we vertragingen, verhogen we de efficiëntie én minimaliseren we de uitstoot.

Scroll naar boven