Onze missie

Servicegericht, met oog voor natuur en mens.

De afgelopen jaren is het een hot topic geworden, “klimaatverandering”. Vanuit onze visie is dit een onderwerp waar iedereen zijn of haar steentje aan bij kan dragen. Toch is dit niet het enige onderwerp waar we ons mee bezig houden. Want ook de mens verdient aandacht! Met Hub010 willen we vanuit onze mogelijkheden service gerichte logistiek bieden met het oog op natuur én mens!

Door in te zetten op schone logistiek gecombineerd met efficiëntie en terug dringen van transportbewegingen zijn we dagelijks bezig om bij te dragen aan de noodzakelijke veranderingen in onze branche. Dit doen we door gebruik te maken van gemotiveerde en kundige medewerkers die we ook graag wat terug geven voor hun inzet.

Geef wat je zelf wilt ontvangen

Vanuit onze visie om goed te zijn voor onze medemens zetten we in op een veilige prettige werkomgeving voor onze medewerkers. Door dit te combineren met persoonlijke aandacht en te luisteren naar de wensen van de mens achter de medewerker streven we er naar om zowel voor natuur als voor de mens zorg te dragen.

Meer weten waar wij voor staan en hoe we dit doen? Neem gerust contact op voor meer informatie via het contactformulier.

Scroll naar boven