Dé stadshub aan de rand van Rotterdam

Regel je bouwplaats ondersteuning bij Hub010

Bouwen op een postzegel vereist een andere blik op de logistieke stromen van, naar en binnen de bouwplaats. Naast dat we slim nadenken over de logistieke stromen van en naar de bouw bieden we ook ondersteuning óp het project.  Zo beschikt Hub010 over elektrische verreikers, mobiele snelladers en bijvoorbeeld een minikraan om in of om het project te ondersteunen.

Dé stadshub aan de rand van Rotterdam

Van bakfiets tot elektrische kraanwagen

Bouwafval retour

Logistieke oplossingen voor op de bouw

Bouwen op een postzegel vereist een andere blik op de logistieke stromen van, naar en binnen de bouwplaats. Daarnaast wordt afval scheiden steeds belangrijker en willen we ook hier ons duurzame steentje bijdragen.

Door ritten slim te combineren verzorgen we ook de afvoer van het afval en het weer plaatsen van nieuwe, lege afvalbakken op jouw bouwproject. Het afval gaat retour naar onze hub waar het verwerkt en gescheiden wordt in onze milieustraat.

Naast dat we slim nadenken over de logistieke stromen van en naar de bouw bieden we ook ondersteuning óp het project.  Zo beschikt Hub010 over elektrische verreikers, mobiele snelladers en bijvoorbeeld een minikraantje om in of om het project te ondersteunen.

Just in Time
Het is tegenwoordig een veelgebruikte termijn binnen de bouwlogistiek. Steeds vaker zien we dat de projecten weinig ruimte hebben om goederen te lossen en op te slaan. Hub010 verzorgt runners om de vrachten die we aanleveren direct in de juiste ruimte op het project te zetten. Geen ruimte meer nodig voor het opslaan van de materialen én de vakmensen kunnen direct aan de slag zonder de materialen te moeten verzamelen in de betreffende ruimte. Kortom een win-win situatie!

Meer weten over onze duurzame oplossingen? We vertellen je graag meer!

Vul hier het contact formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om kennis te maken. We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Liever direct contact? Bel ons via 085 – 0532 700.

Jan Jacob Visser
Sales & Marketing

Naam(Vereist)

“Zelfs de meest uitdagende klussen zijn bij Hub010 zero-emissie uitvoerbaar. Ik bestuur al jaren een elektrische kraanwagen, waarvan de nieuwste versie tot 35 meter rijkt en 800KG kan hijsen. Een uitdagende klus, maar een solide voorbereiding maakt een kraan tot een succes.”

Jeffrey Meijboom
Chauffeur en kraanmachinist

Veelgestelde vragen

Hieronder een antwoord op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

Wat is de actieradius van de elektrische voertuigen?

De actieradius is per type voertuig verschillend. Zo heeft onze 40tm elektrische kraanwagen een actieradius van 125km en beschikken we over diverse bakwagens met een actieradius van 300km. Door slim te plannen en het inzetten van snelladers om tussentijds bij te laden kunnen we hiermee een groot deel van Nederland al beleveren.

Wat is de beschikbaarheid van de elektrische voertuigen?

We beschikken over een divers elektrisch wagenpark. Zo hebben we de beschikking over elektrische trekkers, bakwagens, kooiapen, een haakarmwagen, bakbussen en een 40tm elektrische kraanwagen. Doordat we als logistieke branche nog middenin de transitie naar emissievrij transport zitten, zijn we nog aangewezen op ons eigen elektrisch wagenpark en is het tijdig inplannen van opdrachten van belang om gegarandeerd de gewenste leverdatum te kunnen bewerkstelligen.

Hoe kan ik inschatten welk elektrisch voertuig ik nodig heb?

Dit doen we graag samen met onze opdrachtgever. Door onze expertise op het gebied van duurzame logistiek in combinatie met de expertise van de opdrachtgever bekijken we wat het meest duurzaam, efficiënt én kostentechnisch gewenst is.

Is het mogelijk om gebruik te maken van zowel binnen als buitenopslag?

Ja zeker, met diverse opslagloodsen en en ruim buitenterrein kunnen we voor diverse soorten goederen de opslag en/of crossdocking verzorgen. Per opdrachtgever of soort materiaal bepalen we wat de meest geschikte opslag mogelijkheid is.

Wat voor soort goederen slaat hub010 op?

Veel van de goederen die worden opgeslagen en vervoerd zijn bouwmaterieel, infra & riolering, klimaatinstallaties en bouwmateriaal. Maar ook voor XL goederen m.b.t. consumentenbezorging hebben we bijvoorbeeld mogelijkheden.

We bekijken per casus of het past in ons proces, waarbij een aantal goederen niet worden toegestaan. Denk bijvoorbeeld aan ADR goederen.

Is het mogelijk om ook aanverwante activiteiten uit te besteden aan Hub010?

Hub010 heeft de mogelijkheden om buiten de opslag en duurzaam vervoer ook diverse andere activiteiten te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan de verwerking van afvalstromen, een stukje assemblage op de hub, voorraadbeheer en planning of het inhuizen van aangeleverde materialen óp het bouwproject.

Dé stadshub aan de rand van Rotterdam

Hub010 biedt dé oplossing voor de logistiek in regio Rotterdam/Den Haag. Met de hub aan de stadsrand van Rotterdam, is het mogelijk om het last-mile traject met emissievrije voertuigen uit te voeren. 

Hub opslag

Door de strategische ligging dichtbij uitvalswegen en direct aan de emissievrije zone Rotterdam kunnen we flexibel inspelen op de gevraagde Just In Time Leveringen binnen de bouwbranche.

Transport mogelijkheden

Onze transportmogelijkheden zijn breed, waar we de voorkeur hebben om het transport emissievrij uit te voeren beschikken we natuurlijk ook nog steeds over een regulier wagenpark met de nodige mogelijkheden.

Bouwplaats ondersteuning

Naast dat we slim nadenken over de logistieke stromen, bieden we ook ondersteuning óp het project.  Zo beschikt Hub010 over elektrische verreikers, mobiele snelladers en inhuismiddelen om in of om het project te ondersteunen.

Logistieke ondersteuning

We zetten onze logistiek specialisten in om samen met de bouwer een logistiek plan uit te rollen voor de betreffende projecten. Bereikbaarheid van bouwplaatsen wordt uitdagender, wij gaan samen met jou aan de slag om tot een oplossing te komen.

Crossdocking & fulfilment

Hub010 is meer dan alleen transport en opslag. We bieden een breed scala aan fulfilmentmogelijkheden. Een markt die volop in opkomst is en waar we met onze tientallen jaren ervaring in de branche opdrachtgevers graag van dienst zijn.

Scroll naar boven